Eten bij la bienvenue

Table d’amis

Bijzondere ontmoetingen, verrassende gesprekken, lekker eten en een goed glas wijn

Zoals we dat in Frankrijk deden, organiseren we ook bij ‘la bienvenue’ etentjes voor kleine gezelschappen, vaak in het avondzonnetje onder de veranda. We proberen onze gasten te verwennen en te verrassen met mooie gerechten met een Franse ‘touch’, aangevuld met (h)eerlijke Noord-Limburgse streekproducten. De wijnen die we serveren zijn afkomstig uit de streek die we zo goed hebben leren kennen, Zuidwest Frankrijk.

Table d’Amis – aanschuiven maar:

Gemiddeld één keer per maand organiseren we een Table d’Amis: aanschuiven aan een lange tafel en genieten van heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Het idee is dat gasten aan één tafel zitten, waardoor ze de gelegenheid hebben om nieuwe mensen te ontmoeten, verhalen te delen en een gezamenlijke culinaire ervaring te beleven.

Private dining – reserveer voor je eigen groep:

Etentjes voor kleine groepen (10-18 personen): in een ontspannen sfeer, weg van de drukte, genieten van je gezelschap en onze culinaire creaties. Gewoon met je vrienden of familie of voor een speciale gelegenheid zoals verjaardagen, jubilea, zakelijke diners of andere events waarbij je op zoekt bent naar privacy en persoonlijke aandacht.

Soms is er een, al dan niet lokale, gastkok aanwezig die zorgt voor extra culinaire verrassingen.

Wij serveren een 4-gangenmenu (entrée, plat, fromage, dessert) voor € 39,50, excl. drank.
Wil je ook een keer aanschuiven of met je eigen groep een avond reserveren? Neem dan contact met ons op.