Vergaderen bij la bienvenue

vergaderen in ’t groen – anders ontmoeten

In het vroegere tuindersgebied ’t Ven, onder de knusse veranda kun je bij ons ongestoord samenkomen voor vergaderingen, trainingen, presentaties of teamsessies. Rust & ruimte gegarandeerd, aan de rand van het zwembad met uitzicht op ’t groen en in de hoek van de veranda een knusse kachel. Kortom, een inspirerende plek waar de mooiste plannen gesmeed kunnen worden. La bienvenue is een kleinschalige accommodatie met 100% privacy. De vergaderlocatie is exclusief voor jou gereserveerd!

Een meeting met aansluitende een gezonde lunch, een combinatie van workshop & diner, presentaties, teamuitjes, vergaderen in ’t groen, bedrijfsborrels. Voor het menu van een lunch of diner maken we gezamenlijk afspraken. Privat dining in optima forma, de ruimte is exclusief voor jullie gereserveerd.

We helpen je graag om er een inspirerende en vruchtbare bijeenkomst van te maken. Flipover, groot TV-scherm, koffie/thee/water en een fruitschaal staan voor je klaar. Tafels en stoelen kunnen we in verschillende opstellingen voor jou neerzetten. En natuurlijk kun je ook gebruik maken van het grote zwembad (in het zomerseizoen verwarmd). Limburgse gastvrijheid, zonder opsmuk en met een Franse ‘touch’. Wij ontvangen groepen tussen de 10 en 20 personen (andere aantallen in overleg).

Hulp nodig bij het programma? We kunnen in overleg een leuk programma samenstellen.

Een greep uit de mogelijkheden:
– Stadswandeling door de historische kern van Venlo
– Wandel- of fietstocht door één van de nationale natuurparken of lang de Maas
– Mooie autotocht met een aantal cabrio’s
– Interessant bedrijfsbezoek (agro-food, brouwerij e.a.)
– Workshop keramiek
– Bezoek aan museum en/of kloosterdorp Steijl
– Boottochtje over de Maas

La bienvenue ligt op een steenworp afstand van de afslag van de A67 en op 10 minuten fietsen van de binnenstad van Venlo.
Er is een privé parking en fietsenstalling op ons eigen terrein.

Vergaderen is altijd maatwerk. In overleg stellen we een mooi programma voor je samen en bepalen aan de hand daarvan de prijs.
Wil je de mogelijkheden met ons bespreken of direct reserveren? Neem dan contact met ons op.